Ben je al hulpkok en wil je je kennis verfijnen? Specialiseer verder in de opleiding chef de partie waar vlees, wild en gevogelte centraal staan.
We starten met de Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte. Hier verdiepen we ons in de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de inheemse keuken. Je leert nog meer bereidingstechnieken en maakt zo heel wat verfijnde recepten. Extra aandacht gaat naar nieuwe kooktechnieken als op lage temperatuur garen, met de roner werken, gebruik van de thermomix,....
In de cursus Trendy en alternatieve restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte leer je ook vegetarische en veganistische alternatieven bereiden, en hoe je kan experimenteren met en ingaan op trends. Ook trends als bbq, streetfood en sharing komen aan bod.
Wil je meer leren over het bereiden van wereldse gerechten? Verfijn je technieken in de cursus Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken.
Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.
Schrijf je nu in voor een cursus chef de partie vlees, wild en gevogelte en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.
Groeipunt Zele Koevliet